Organizare pomeni si parastase / inmormantari

Suntem alaturi de cei care si-au pierdut pe cineva drag si organizam intreaga inmormantare sau numai pomenile/parastasele, in functie de cum stabilim, de comun acord.

Pentru pomeni sau parastase, va rugam sa alegeti dintre variantele de meniu descrise mai jos varianta preferata pentru aperitive, pentru ciorba, precum si pentru felul principal si sa ne contactati pentru a stabili celelalte detalii legate de data.

Meniu Parastas - APERITIVE – Varianta A (de dulce)

- icre pe pat de lamaie
- triunghi de branza si cascaval
- rulou de sunca cu salata de cruditati
- rosie umpluta cu salata de vinete
- salam de sibiu
- muschi file

Meniu Parastas - APERITIVE – Varianta A (de post)

- nufar de rosie cu salata de vinete
- salata de cruditati cu maioneza vegetala
- fasole batuta asezonata cu ceapa calita
- pate vegetal cu ciuperci
- zacusca facuta in casa
- mozaic de ciuperci la gratar umplute cu legume

Meniu Parastas - APERITIVE – Varianta B (de dulce)

- salam Sibiu
- rulouri sunca cu salata de cruditati
- muschi crud uscat de Horezu telemea
- cosulete din aluat umplute cu zacusca si salata de vinete
- frigarui de cascaval cu masline,castravete, rosii

Meniu Parastas - Ciorbe ( la alegere)

- Bors de perisoare
- Ciorba radauteana
- Ciorba de pui
- Bors taranesc de legume
- Ciorba de peste

Meniu Parastas- Fel Principal

- Sarmalute cu mamaliguta
- Preparate pui, porc, peste(la alegere) cu cartofi aurii, orez, legume (la alegere) si salata asortata sau varza, muraturi (la alegere)

Va invitam sa ne contactati si va promitem ca vom face tot ce tine de noi sa fiti multumiti!

Echipa Razvan & Anamaria Catering – www.catering-pechea.ro